Η νέα εποχή της Goldoni – Keestrack

Η Goldoni, έχοντας συμπληρώσει 95 χρόνια παρουσίας στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων, επιστρέφει δυναμικά στην Ευρωπαϊκή αγορά, φέροντας το γνώριμο σε όλους πορτοκαλί χρώμα, μετά την εξαγορά της από τον βελγικό Όμιλο Keestrack.

H Keestrack είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την διανομή μηχανημάτων με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες. Η νεοσύστατη ιταλική εταιρεία Goldoni – Keestrack, φέρνει την επανάσταση στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων επαναλανσάρωντας την ιστορική μάρκα της Goldoni.

H παραγωγή των μηχανημάτων θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις της Goldoni στο Carpi της Ιταλίας, όπου η τεχνογνωσία, η καινοτομία και τα υψηλά στάνταρ του εργοστασίου, διασφαλίζουν την ποιότητα που είναι συνυφασμένη με το όνομα Goldoni. Τα μηχανήματα της Goldoni επιστρέφουν δυναμικά στην αγορά, με την εταιρεία να επενδύει τόσο στην παράδοση και την τεχνογνωσία όσο και στην καινοτομία.

Η Goldoni – Keestrack συνδυάζοντας τις παραδοσιακές αξίες των 2 εταιρειών θέτει μια καινοτόμο και φιλόδοξη μακροπρόθεσμη στρατηγική, με βραχυπρόθεσμο στόχο την επαναφορά της δυναμικότητας της παραγωγής στα προηγούμενα επίπεδα και την επέκταση της σειράς μηχανημάτων στην κατηγορία των εξωχώραφων γεωργικών ελκυστήρων. Θα αναπτύξει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες αξιοποιώντας συνέργειες, από την εφοδιαστική αλυσίδα έως και τη διανομή, οι οποίες μπορούν να ωφελήσουν και τις δύο εταιρείες σε διαφορετικούς τομείς αλλά με παρόμοια λογική ανάπτυξης, τεχνολογίας, εφοδιασμού και διανομής. Η νέα διοίκηση, αφουγκραζόμενη τις απαιτήσεις της αγοράς, έχει ήδη ανακοινώσει ότι τα μηχανήματα θα φέρουν πάλι το εμβληματικό χρώμα της Goldoni. H παραγωγή ολόκληρης της ιστορικής γκάμας δενδροκομικών και αμπελουργικών ελκυστήρων έχει ήδη ξεκινήσει, και οι πρώτοι ελκυστήρες Goldoni θα είναι διαθέσιμοι στην αγορά από τον Απρίλιο του 2021.

Η Goldoni – Keerstrack εστιάζει στην παραγωγή των μηχανημάτων της Goldoni, έχοντας στο επίκεντρο τους αφοσιωμένους πελάτες που εξακολουθούν να είναι πιστοί στη μάρκα. Με τις σειρές Αμπελουργικών – δενδροκομικών από 50hp έως 110hp και τα ισότροχα από 20hp έως 80hp, η Goldoni έρχεται να καλύψει τις επαγγελματικές ανάγκες των αγροτών με μηχανήματα κορυφαίου επιπέδου και αξιοπιστίας, προσφέροντας απαράμιλλή ποιότητα και αντοχή στο χρόνο. Εκτός από τα δενδροκομικά – αμπελουργικά και τα ισότροχα τρακτέρ, θα δοθεί έμφαση και στην παραγωγή των μοτοσκαπτικών αλλά και των ειδικών γεωργικών ελκυστήρων (transcar) – ένα εξειδικευμένο τμήμα της αγοράς στο οποίο η Goldoni είχε πάντα ηγετικό ρόλο. H προϊοντική γκάμα, έχει αναπτυχθεί για να βοηθήσει τους αγρότες να διαχειριστούν ολόκληρο τον κύκλο δραστηριοτήτων τους πιο αποτελεσματικά και με βιώσιμο τρόπο.

 

Έχοντας ήδη ένα εκτεταμένο δίκτυο Επισήμων Εμπόρων πανελλαδικά, η AGRICON μπορεί να καλύψει άμεσα και με συνέπεια τις ανάγκες του Έλληνα αγρότη τόσο στην αγορά νέων προϊόντων όσο και στην παροχή υψηλού επιπέδου τεχνικών υπηρεσιών μετά την πώληση του μηχανήματος.